Tuija Pehkonen

 Difficult (Vaativa)   

Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen on vuoden 2013 vuoden radiojuontaja. Tuija on töissä Radio NRJ:ssä, jossa hänellä on arkisin klo 14–18 oma ohjelma Laura Haimilan kanssa.

Kuka on Tuija Pehkonen, eli kerro muutama sana itsestäsi: mistä olet kotoisin, mikä koulutus sinulla on ja miten päädyit NRJ:in?

Tulen Iisalmesta ja muutin aikanani Helsinkiin opiskelujen myötä. Pieneltä paikkakunnalta oli tietenkin hieman hoppu suurempiin ympyröihin. Opiskelin siis Helsingin yliopistossa puheviestintää ja onneksi sain myös gradun tehtyä ja paperit ulos juuri ennen kuin minulle tarjottiin töitä NRJ:ltä. Tänne päädyin siis pitkällisen yrittämisen jälkeen. Tein ensi alkuun töitä Lahdessa paikallisradiossa, Radio Voimassa, ja jossain vaiheessa sinnikkyys palkittiin ja minulle tarjottiin kesätöitä NRJ:ltä. Siitä kaikki starttasi.

Voitit tänä vuonna vuoden radiojuontajan palkinnon. Tuliko se yllätyksenä? Miltä palkinnon saaminen tuntui?

Palkinto tuli todellisena yllärinä. Jälkikäteen olen naureskellut tilanteesta otetuille kuville. Suuni on ammollaan ja olen todella kuin puulla päähän lyöty!

[…]

Lue loput haastattelusta ja katso sanojen selitykset lehden painetusta versiosta tai verkkolehdestä.


Finnish Easy Reading Book Series

Easy Readers in Finnish

FINNISH EASY READING is an easy-to-read book series in simple Finnish, on three levels (beginner, intermediate and advanced). The books are adapted following the author’s original style. They are suitable for those who study Finnish, as well as for Finnish natives who find the language complexity of the original texts too challenging.